Πολύ ανεβασμένες στο Μέγαρο Μαξίμου είναι οι μετοχές του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη λόγω του χειρισμού της υπόθεσης Μπεκατώρου.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός τον συνεχάρη πολύ θερμά, ενώ και άλλοι από το περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη θέλησαν να μιλήσουν μαζί του για να του πουν πόσο σημαντική ήταν η πρωτοβουλία που πήρε.

Πολλά θα μπορούσε να πει κανείς για την θητεία Αυγενάκη στην θέση του υφυπουργού Πολιτισμού. Ωστόσο, μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου αναδείχθηκε σε όλη της την έκταση η σαπίλα που επικατεί στους κόλπους των αθλητικών Ομοσπονδιών, στην οποία ο νέος νόμος επιχειρεί να βάλει ένα τέλος.

Βλέπετε στην Ελλάδα υπάρχει το μοναδικό παγκοσμίως φαινόμενο, όπου παλαίμαχοι αθλητές που έγραψαν ιστορία σ' ένα σπορ δεν δραστηριοποιούνται στην αντίστοιχη ομοσπονδία μετά το τέλος της καριέρας τους. Αντ' αυτών βλέπουμε κάτι μαθουσάλες να παραμένουν στις θέσεις τους για 30-40 χρόνια έχοντας διαχειριστεί με πλήρως αδιαφανείς διαδικασίες εκατομμύρια και εκμεταλλευόμενοι χιλιάδες αθλητές.