Θα ακούσατε πιθανώς τις δηλώσεις του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Χάρη Καστανίδη για την ανάγκη να επιστρέψει το ΚΙΝΑΛ στο ιστορικό του όνομα (ΠΑΣΟΚ), αλλά και το ότι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει και ο ίδιος στη διεκδίκηση της προεδρίας του κόμματος, λέγοντας ότι οι απαντήσεις πρέπει να δίνονται στον κατάλληλο χρόνο. Πιο πιθανό πάντως βλέπουμε να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ...

Το πονηρό σχέδιο της Φώφης με την αξιοποίηση του Σκανδαλίδη

Η αποπομπή του Ανδρέα Λοβέρδου από την θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ, με απόφαση της Φώφης Γεννήματα διαβάστηκε σαν μια εξέλιξη που είχε ριγμένο και συγκεκριμένα τον πρώτο… Μάλλον όμως δεν είναι έτσι ακριβώς, καθώς εκείνη (η Φώφη Γεννηματά) βγάζει από την βιτρίνα έναν εσωκομματικό αντίπαλο που διεκδικεί την θέση της (Ανδρέα Λοβέρδο) και αξιοποιεί τον Κώστα Σκανδαλίδη που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Νίκο Ανδρουλάκη, παίρνοντας τον με το μέρος της.

Ο Λοβέρδος από την άλλη έρχεται ξανά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και μάλιστα χωρίς θεσμικά φρένα. Έχει ενδιαφέρον πάντως και το σκεπτικό που επισήμως περιγράφεται πίσω από τις αλλαγές στην Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής. Ο Λοβέρδος έφυγε μετά από 5.5 χρόνια από την θέση του εκπροσώπου για να υπάρξει ανανέωση και να βγουν άλλα πρόσωπα μπροστά.

Μέχρι εδώ οκ, ο Μιχάλης Κατρίνης που παίρνει θέση είναι, ο Κώστας Σκανδαλίδης χωρίς να αμφισβητεί κανείς τις ικανότητες του είναι νέο πρόσωπο; Μάλλον όχι. Επίσης ο Βασίλης Κεγκέρογλου ανέλαβε γραμματέας της Κ.Ο. μαζί με τον Λοβέρδο πριν 5.5 χρόνια επίσης, είναι και εκείνος νέος; Δεν θα ήταν άδικο να μένει μόνο επειδή δεν σπάει την “γραμμή;”