Πιο... φαιδρός κι από τον αδερφό του είναι ο Αντώνης Τζανακόπουλος. Η ανάρτησή του στα social media περί ανυπαρξίας περιφρούρησης στα πανεπιστήμια του δυτικού κόσμου, δεν είναι παρά μια ιδεοληπτική προπαγάνδα.

Αφενός το νομοσχέδιο της Κεραμέως δεν προβλέπει... αστυνομία στα πανεπιστήμια, αλλά ομάδες ασφαλείας που θα βρίσκονται υπό την αιγίδα της ΕΛ.ΑΣ. Άλλωστε εκεί στην Οξφόρδη όπου δραστηριοποιείται δεν νομίζουμε να μπουκάρουνε μπαχαλάκηδες (που κάλυπτε ο ΣΥΡΙΖΑ) και εγκληματίες όπως στα μέρη μας.

Ο ίδιος βεβαια διαδήλωνε με τέσσερις-πέντε ακόμη αριστεριστές του ΣΥΡΙΖΑ του 3% πέρυσι έξω από την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο για να ανοίξουν τα σύνορα στους μετανάστες που είχε μεραφέρει ο Ερντογάν στον Έβρο, προκειμένου να τους καταστήσει εργαλεία της προκλητικότητάς του έναντι της Ελλάδας.

Μάλιστα τότε, είχε δημιουρηθεί θέμα αφού η νύφη του (το κορίτσι του αδελφού του, ντε) Εφη Αχτσιόγλου είχε κάνει like στο σχετικό στιγμιότυπο που είχε ανεβάσει ο κουνιάδος της στα social media. Βλέπετε τότε, ήταν ήδη... θεσμικιά, αφού είχε αναλάβει τον ρόλο της παρακολούθησης των οικονομικών στην σκιώδη κυβέρνηση του cool Αλέξη.