Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, οι οποίοι κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτα τους

Η Τζένη ήταν πολύ συγκινημένη αλλά και πολύ όμορφη, φορώντας ένα λευκό πουλόβερ κι ένα τζιν παντελόνι, ενώ δε σταμάτησε να κοιτάζει τον γιο της για να δει αν είναι σκεπασμένος όση ώρα ο Βασίλης Κικίλιας μιλούσε στους δημοσιογράφους.

Ο Βασίλης Κικίλιας είπε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γιατρό μας και κυρίως όλο αυτό τον πολύ γλυκό κόσμο με τις πολύ γλυκές ευχές που μας έχει συγκινήσει. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Ο υπουργός Υγείας όλο αυτόν τον καιρό, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του, έβρισκε χρόνο, προκειμένου να βρίσκεται όσο περισσότερο μπορούσε κοντά στη σύζυγο αλλά και τον γιο τους. Δεν έλειψε από το πλευρό της συζύγου του ούτε την ώρα της καισαρικής και της γέννησης του γιου του. Η Τζένη είχε ένα δύσκολο τοκετό, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά! 

H παρουσιάστρια και επιχειρηματίας το πρωί της Τρίτης, λίγες ώρες πριν το εξιτήριο δημοσίευσε την πρώτη ανάρτηση στο προφίλ της στο Ιnstagram για τη γέννηση του γιου της.

708742
708745
708733
708731
708738_2