Ηγετική περπατησιά άνοιξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής με φόντο την εκλογή ηγεσίας του κόμματος, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί τον Νοέμβριο του 2021. 

Σύμφωνα με συνομιλητές του, το αφήγημα του θα έχει έντονο προοδευτικό και μεταρρυθμιστικό πρόσημο, ενώ θα σταθεί ιδιαίτερα στην ένωση των δυνάμεων που υπερασπίζονται τις αξίες των μεταρρυθμίσεων, όπως έγινε μέσα από την επιτυχημένη πορεία του ως υπουργός. 

Υπενθυμίζεται πως ήταν εκείνος που καθιέρωσε την ηλεκτρονική συνταγογράφηση και ίδρυσε τον ΕΟΠΥΥ, χωρίς τον οποίο δεν θα μπορούσε να αξιοποιηθεί η ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Που ανέκτησε από τη διαφθορά και τη σπατάλη στο χώρο του φαρμάκου δυο δις ευρώ ετησίως και βάσει των δικών του μέτρων οι υπουργοί Σαλμάς και Γεωργιάδης εξοικονόμησαν άλλο 1.3 δις ετησίως από τη σπατάλη αυτή. 5,4 δις παρέλαβε, 3,3 παρέδωσε.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγης εξέφραση την άποψη ότι το ΚΙΝ.ΑΛ. πρέπει να μεγαλώσει και να γίνει μεταρρυθμιστική αντιπολιτευτική δύναμη, αλλά και ότι δεν νοείται προοδευτική διακυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ 

Μάλιστα,  εξήγησε ότι δεν μπορεί να γίνει προοδευτική διακυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν υπάρχουν «θεσμικές προϋποθέσεις με ένα κόμμα λαϊκίστικο, δημαγωγικό, όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».