Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο εξαιτίας του δημοσιεύματος της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, σχετικά με την βίλα του στο Σούνιο.

Τι και αν προσπάθησε να βάλει σε μια τάξη τα ασυμμάζευτα; Δεν έπεισε και δεν θα πείσει... Αυτό που μένει να αναρωτηθεί κανείς βλέποντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια είναι αν τελικά ο άνθρωπος αλλάζει. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση... μάλλον αλλάζει και μάλιστα ολοκληρωτικά. 

Η βίλα στο Σούνιο, αυτή των 170 τ.μ. που ο κ. Τσίπρας κατάφερε να νοικιάσει κοψοχρονιά, είναι η πιο πρόσφατη εικόνα που συμπληρώνει το παζλ της αλλαγής του πάλαι ποτέ αριστερού πολιτικού που είναι ένα με τον μέσο Έλληνα πολίτη. 

Το ζήτημα τίθεται ακόμη πιο επιτακτικά για τον Αλέξη Τσίπρα διότι αναρριχήθηκε στην εξουσία με το επιχείρημα του ηθικού πλεονεκτήματος της «πρώτης φοράς Αριστερά». Πολεμούσε -υποτίθεται- το «παλιό σύστημα», την χλιδή και προασπιζόταν τα δικαιώματα της μεσαίας τάξης.

Κανείς ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και κανένας Ελληνας, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο κ. Τσίπρας, ένας τυπικός εκπρόσωπος της μικρομεσαίας τάξης, θα μεταμορφωνόταν τόσο ακραία, μέσα σε λίγα χρόνια και θα κατέληγε να κάνει όσα κατήγγειλε στο παρελθόν, και ακόμη περισσότερα.

Από τις εκδρομές σε κάμπινγκ, στα χλιδάτα κότερα και τις βίλες....


1


Η διαμονή του Αλέξη Τσίπρα στην Κυψέλη είχε πάρει διαστάσεις «διθυραμβικές» την εποχή που ήταν πρωθυπουργός.



2

Διακοπές του Αλέξη Τσίπρα, στο πολυτελές σκάφος της Κατερίνας Παναγοπούλου, το καλοκαίρι του 2018, μετά την τραγωδία στο Μάτι.

3

Και εδώ το σπίτι που φέρεται να έχει νοικιάσει στο Σούνιο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

4