Συνεδριάζει την Πέμπτη το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής, το οποίο θα προσδιορίσει, μέσω τηλεδιάσκεψης, τους άξονες και το πολιτικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί το επόμενο διάστημα. 

Στο επίκεντρο θα τεθούν, επίσης, τα ζητήματα των εσωκομματικών, της πανδημίας, καθώς και η αντιμετώπιση της «βαθιάς οικονομικής κρίσης που αφήνει» πίσω της. 

Παρά τις δηλώσεις κορυφαίων παραγόντων της ΝΔ ότι δεν υπάρχει σενάριο πρόωρων εκλογών στα συρτάρια του πρωθυπουργού, η Χαριλάου Τρικούπη κάνει πράξη την παροιμία «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν».

Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr, στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου η Φώφη Γεννηματά αναμένεται να ανακοινώσει τη συγκρότηση Επιτροπής Ψηφοδελτίων για τις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε και εάν τελικώς αυτές γίνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εν λόγω Επιτροπή θα μετέχουν ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάλης, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλης Κεγκέρογλου, ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Όθωνας, ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέφανος Παραστατίδης, καθώς και στελέχη από όλες τις φυλές και τις τάσεις του κόμματος.