Την αμέριστη στήριξή του στη συντρόφισσα του Μυρσίνη Βουνάτσου, η οποία συγκρίνει τους νεκρούς της πυρκαγιάς στο Μάτι με τα θύματα του κοροναϊού με αναφορές για κρεμάλες, εξέφρασε μέσω facebook o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης

Στον γνωστό του τόνο ο αψύς Σφακιανός έβαλε πλάτη στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις όπου εξισώνουν τους νεκρούς της πανδημίας με τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή του στο Μάτι το 2018.

Μάλιστα η Μυρσίνη Βουνάτσου για την οποία ο κ. Πολάκης βγήκε στα κάγκελα σημειώνει στην ανάρτησή της: «Αν για τους 102 νεκρούς του Ματιού γυρεύατε κρεμάλες πεστε μου για τους 2.220+ τι πρέπει να γυρέψουμε;;». 

Σημειώνεται μάλιστα ότι πριν απο μερικούς μήνες το στέλεχος, που όπως φαίνεται χαίρει της άκρας υποστήριξης του πρώην αναπληρωτή υπουργού, ανυπομονούσε να αυξηθούν οι νεκροί του κοροναϊού ώστε να «ισοφαρίσουν» με τα θύματα της πολύνεκρης πυρκαγιάς. 


Σε μια ακόμη αψυχολόγητη στιγμή ο Παύλος Πολάκης συγκρίνει την απαράδεκτη ανάρτηση της συντρόφισσας του με αυτή του αντιδημάρχου Αθηναίων ο οποίος εν μέσω κρίσης προέβη σε μια άκαιρη επίδειξη πλούτου

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΥΡΣΙΝΗ !!
Εσείς με τους «Μπάντεν-Μπάντεν»
Ου να ΧΑΘΕΙΤΕ τυμβωρύχοι της λίστας πέτσα,που θα (ξανα)πιάσετε στο στόμα σας τη Μυρσινη για να καλύψετε την καταστροφή της πανδημιας που έφερε ο Μωυσης και η παρέα του!!!
Ξεγυμνωθηκατε πια !