Μια ενδιαφέρουσα ιστορία – από τα παλιά – έρχεται στην επιφάνεια με αφορμή ένα εξώδικο και πρωταγωνιστές ένα γραφείο, μία υπουργό και τον… συγκάτοικό της.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και αναλυτικά όπως τα γράφει η στήλη «Πράκτωρ Π» της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Την περασμένη Πέμπτη τα «Παραπολιτικά» έλαβαν ένα εξώδικο του εκδότη της «Δημοκρατίας», Ιωάννη Φιλιππάκη, το οποίο υπέγραφε ο Πλάτων Νιάδης.

Επειδή επρόκειτο περί ενός νέου αντιδίκου, η στήλη έψαξε και βρήκε διάφορα ενδιαφέροντα.

Ο κ. Νιάδης μαζί με τον Βορίδη, τον Μαργωμένο και την υφυπουργό Ζωή Ράπτη ξεκίνησαν την καριέρα τους από το ίδιο γραφείο. Του Κωστακόπουλου, που είχε ως πελάτη τη ΦΑΓΕ.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, Νιάδης και Ράπτη, μετά τα πρώτα βήματά τους, συνυπήρξαν και ως αυτόνομοι πλέον δικηγόροι στο ίδιο γραφείο.

Τώρα, ο ένας είναι δικηγόρος του Φιλιππάκη (και μάλιστα καλός) και η άλλη αρθρογράφος στη ναυαρχίδα του εκδότη, που, εκτός των άλλων, καθημερινά βρίζει σχεδόν όλη την κυβέρνηση, στην οποία είναι υφυπουργός, χωρίς να το ξέρουν και πολλοί, η Ζωούλα η Ράπτη.

«Πέραν όλων των άλλων, κρίνω σκόπιμο να δώσω μια ευχή στον νέο δικηγόρο του μεγαλοεκδότη» σημειώνει η στήλη και συμπληρώνει: «Να μην έχει την τύχη που είχαν οι Βορίδης και Μαργωμένος και κυρίως να… πληρώνεται από τον πελάτη».