Απαντώντας σε ερώτηση, για την ενδεχόμενη παρουσία του Γ. Παπανδρέου αύριο, στην παρουσίαση βιβλίου της υποψήφιας ευρωβουλευτού με την ΔΗΜΑΡ Μαριλένας Κοππά είπε:

«Δεν έχω να πω τίποτα και τι μπορώ να πω», ενώ λίγο νωρίτερα, αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό είπε:

«Είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, είναι ένας από τους βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση, άρα διαδραματίζει ένα ρόλο, που είναι θεσμικά και αριθμητικά κρίσιμος και φαντάζομαι ως πρώην πρωθυπουργός της κρίσιμης περιόδου της ένταξης στο αρχικό μνημόνιο έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από κάθε άλλο να δει να πετυχαίνει η προσπάθεια».

Ο Κ. Βενιζέλος ερωτηθείς για το εάν έρχεται και νέο μνημόνιο, όπως υποστηρίζει η αντιπολίτευση, απάντησε: «Είμαι εντυπωσιασμένος επικοινωνιακά από την στάση της αντιπολίτευσης, η οποία έχει κατεβάσει τις πλερέζες. Κλαίει και οδύρεται, γιατί η χώρα βγαίνει από το μνημόνιο. Έχουμε ένα ΣΥΡΙΖΑ και την υπόλοιπη αντιπολίτευση, την ακροδεξιά εθνικιστική αντιπολίτευση που συμπορεύεται με το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί το ΚΚΕ έχει διαχωρίσει την θέση του και όλοι αυτοί, κλαίνε μαζί γιατί, επειδή επιτύχαμε την επάνοδο στις αγορές με ένα καλό επιτόκιο, επειδή δεν θα χρειαστούμε νέο δάνειο, τα επειδή έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα, επειδή είπαν οι αγορές ότι το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο».