Την Νάντια Γιαννακοπούλου την ενδιαφέρει ιδιαίτερα να αφουγκράζεται τα προβλήματα των πολιτών, αλλά και τις απόψεις των πολιτών της Δυτικής Αθήνας. Είναι, άλλωστε γνωστό ότι ακόμα και στην περίοδο της καραντίνας διοργάνωνε συνεχώς τηλεδιασκέψεις με στελέχη του ΚΙΝΑΛ και με εκπροσώπους φορέων, κρατώντας πάντα τον διάλογο ζωντανό.

Αυτές τις μέρες σκέφτηκε και υλοποιεί μια ξεχωριστή, πρωτότυπη πρωτοβουλία. Διαμόρφωσε ένα ερωτηματολόγιο για τα προβλήματα της Δυτικής Αττικής, τις πολιτικές εξελίξεις, τις κρίσεις που υπάρχουν για την δράση του ΚΙΝΑΛ και καλεί ένα αριθμό φίλων, τηρώντας όλα τα προληπτικά μέτρα λόγω του κορονοιού, να περάσουν από το γραφείο της και να ψηφίσουν αυστηρά προσωπικά σε κάλπη. Οι συμμετέχοντες δε παίρνουν φεύγοντας μια μάσκα με το σήμα του ΠΑΣΟΚ.

Μια πρωτότυπη κίνηση, αλλά και αξιέπαινη λόγω του ενδιαφέροντος για τις απόψεις των φίλων της, αλλά και λόγω της προώθησης της συμμετοχικότητας. Εμείς πάντως περιμένουμε τα αποτελέσματα αυτού του « γκάλοπ», αν τα δώσει στην δημοσιότητα βέβαια.