Στη... γύρα για μετρητά θα βγουν τις επόμενες ημέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά τα ταμεία του κόμματος.

Όπως διαβάζουμε στη στήλη του Γιώργου Κατσίγιαννη στην εφημερίδα Παραπολιτικά, παραμένει άγνωστο «αν αυτό θα γίνει με την πώληση κουπονιών σε μέλη και φίλους ή με την αναζήτηση εσόδων διά της ίδιας μεθόδου σε επιχειρηματικούς ομίλους που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ευνοήθηκαν από την πολιτική της Αριστεράς το διάστημα που βρισκόταν στην εξουσία».

Πάντως το ίδιο ρεπορτάζ που φιλοξενείτε στο ένθετο Secret τονίζει πως «το «μαγαζί», καταπώς θα έλεγε και ο Νίκος Παππάς, «χρειάζεται» λεφτά για να λειτουργήσει και, επειδή πολλοί βουλευτές του κόμματος έχουν σηκώσει παντιέρα και δεν θέλουν η Κουμουνδούρου να τους παίρνει περίπου το 40% της βουλευτικής τους αποζημίωσης, στην τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου αποφασίστηκε να γίνει οικονομική εξόρμηση από το κόμμα για να «μαζευτεί» χρήμα».

Επιβάλλεται όμως να υπενθυμίσουμε πως οι λόγοι που επικαλούνται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να μη δώσουν κάνα διχίλιαρο στο κόμμα είναι δύο: Κάποιοι έχουν έξοδα για θέματα υγείας και κάποιοι άλλοι πρέπει να καλύψουν τις δανειακές τους υποχρεώσεις.