Με τις προσυνεδριακές διαδικασίες στη Νεολαία του Κινήματος Αλλαγής να έχουν μόλις ξεκινήσει, την μάχη των συσχετισμών δίνουν στο παρασκήνιο ο Παύλος Χρηστίδης, ο Γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, με στόχο να καταφέρουν να επιβάλουν στη θέση του γραμματέα της οργάνωσης τους υποψηφίους της «αρεσκείας» τους.

Όπως πληροφορούμαστε, το στρατόπεδο του Παύλου Χρηστίδη προωθεί για τη θέση του Γραμματέα της Νεολαίας τον Ευάγγελο Πετριτζίκη, η ομάδα του Μανώλη Χριστοδουλάκη το πρώην στέλεχος του ΚΙΔΗΣΟ και μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Κορδαλή, ενώ το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη τον Δημήτρη Παπαγιάνναρο.  

Ο Βαγγέλης Πετριτζίκης είναι Ψυχολόγος με ειδίκευση στην Γνωστική-Συμπεριφορική θεραπεία και εργάζεται ως επιστημονικά υπεύθυνος σε Κέντρα Δημιουργικής απασχόλησης για άτομα με αναπηρία. Η τριβή του με την πολιτική, αν και υπήρχε ως «μικρόβιο» στην οικογένεια του, ξεκίνησε από τα φοιτητικά του χρόνια, διατελώντας Γραμματέας της Σπουδάζουσας στο Ρέθυμνο. Στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής εκλέχθηκε μέλος της ΚΠΕ, ενώ ταυτόχρονα είναι και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Ο δικηγόρος Μιχάλης Κορδαλής έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο «Δίκαιο και Οικονομία» του Πανεπιστημίου Πειραιά και ειδίκευση στο Τραπεζικό Δίκαιο. Ως φοιτητής διατέλεσε υπότροφος του Ιδρύματος Ωνάση, ενώ υπήρξε γραμματέας της ΠΑΣΠ Νομικής, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών και της Κεντρικής Επιτροπής της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Το 2019 εξελέγη στην ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής, ενώ σήμερα συνεχίζει τις σπουδές του στις Πολιτικές Επιστήμες του ΕΚΠΑ, όπου εισήλθε 1ος ύστερα από κατατακτήριες εξετάσεις.

Ο Δημήτρης Παπαγιάνναρος ανδρώθηκε πολιτικά στις τάξεις της ΠΑΣΠ, διατελώντας γραμματέας της ΠΑΣΠ Οικονομικού (ΕΚΠΑ) & Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, ενώ από το 2016 εκλέγεται στην Εθνική Αντιπροσωπεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με την ΠΑΣΚΟ-ΠΔΣΟ. Τον Μάιο του 2019 αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τα αυτοδιοικητικά και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ελευσίνας – Μαγούλας.