Περήφανη, όπως κάθε μητέρα, δηλώνει ότι νιώθει η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία σήμερα είχε την τύχει να δει τον 22χρονο γιο της, Κωνσταντίνο, να ορκίζεται φαντάρος.

«Συγχαρητήρια αγόρι μου. Είμαι μια περήφανη μαμά όπως όλε οι μανούλες» γράφει σε ανάρτησή της η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία έσπευσε να ανεβάσει την φωτογραφία του γιού της από την τελετή της ορκωμοσίας.

Λίγο νωρίτερα, με μια επίσης συγκινητική ανάρτηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε καλή θητεία στον γιό του, εκφράζοντας την υπερηφάνεια του, αλλά και την πικρία του που λόγω κοροναϊού δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην τελετή.

Ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για την οικογένεια του Πρωθυπουργού και τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του, Μαρέβα, φρόντισαν να την μοιραστούν με όλους.

 

φφφ

 

Σημειώνεται ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, υπηρετεί στο  Πυροβολικό, στην Αλεξανδρούπολη, όπου παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες.  Ο 22χρονος γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη ολοκλήρωσε τις σπουδές του και επέλεξε να ολοκληρώσει τη στρατιωτική του θητεία προτού ξεκινήσει το μεταπτυχιακό του.