Την ολική επαναφορά του Ιβάν Σαββίδη σε απολύτως φιλοσυριζαϊκά μονοπάτια και την εξάλειψη της λογικής των ισορροπιών που ακολουθεί αναγκαστικά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ στο Open μετά την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούλιο του 2019 φέρεται να έχει υποσχεθεί στον Αλέξη Τσίπρα ο νέος γραμματέας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Βλέπετε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος διατηρεί άριστες σχέσεις με το περιβάλλον του επιχειρηματία από το Ροστόφ, αφού όχι μόνο είχε βάλει δικούς του ανθρώπους στο κανάλι αλλά είχε συναντηθεί και αρκετές φορές και με τον ίδιο, πριν, κατά την διάρκεια και μετά την μεταβίβαση των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού (τότε Epsilon) από τον Φίλιππο Βρυώνη.

Βλέπετε, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος αναλάμβανε τότε να δίνει… γραμμή στα στελέχη του καναλιού του -πάντα πρόθυμου εκείνη την περίοδο να παράσχει εξυπηρετήσεις στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ- επιχειρηματία. Ενδεικτική της άρτιας συνεργασίας του τότε κυβερνητικού εκπροσώπου με το σύστημα Σαββίδη ήταν… η χαλαρή αντιμετώπιση του Open έναντι του μακεδονικού, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος ηγείται του πλέον λαοφιλούς αθλητικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Φυσικά, πριν απ' όλα, ο Τζανακόπουλος θα πρέπει να πείσει τον Σαββίδη να παραμείνει στα media (κάτι που ο ίδιος ο επιχειρηματίας βλέπει με σκεπτικισμό) αφού ο φιλοσυριζαϊκός Τύπος μετρά ήδη μία απώλεια μετά το λουκέτο στο ΕΘΝΟΣ.