Ο Παύλος Πολάκης μπορεί στο θέμα της άρσης της ασυλίας του να ξεχνάει την καταγωγή του από τα Σφακιά και να γίνεται... κανονικό αρνάκι, ωστόσο επιδιώκει να σώσει τη χαμένη κρητική τιμή του στα... πέλαγα με το να το παίζει θαλασσόλυκος.

Ο φακός του «Secret» συνέλαβε τον Παύλο Πολάκη στην Ανάβυσσο την προπερασμένη Κυριακή το βράδυ την ώρα που μαζί με άλλους σκαφάτους της Αθήνας ετοιμαζόταν να παραδώσει το ταχύτατο φουσκωτό του (αξίας πάνω από 120.000 ευρώ όπως λένε οι γνωρίζοντες και με δύο παρακαλώ βαρβάτες μηχανές για να σκίζει τα κύματα) στους ανθρώπους που έχουν επιφορτιστεί με τη φύλαξη και τη συντήρησή του.

Για τους μη γνωρίζοντες, το σκηνικό αυτό την ίδια ημέρα και ώρα επαναλαμβάνεται καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς η συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί parking ουκ ολίγων σκαφών αναψυχής.

pavlos-polakis-skafos-2
Ο Παύλος Πολάκης με σκάφος στην Ανάβυσσο
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τοποθέτησε το σκάφος του στο ειδικό τρέιλερ, με έναν συμπαθέστατο αλλοδαπό εργαζόμενο που οδηγούσε το φορτηγάκι να τον καθοδηγεί για τις σχετικές μανούβρες, στις οποίες είχε αρχικώς μια δυσκολία. «Κύριο Παύλο, ευθεία πάρ’ το», ακούστηκε να του λέει σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Ακολούθως, αναχώρησαν για τον χώρο φύλαξης, με το ερώτημα που μένει να πλανάται στην ατμόσφαιρα να έχει να κάνει με το καθεστώς εργασίας του ανθρώπου που υπηρετούσε το «γαλάζιο» (για τη θάλασσα, μην παρεξηγηθούμε κιόλας) μεγαλείο του Παύλου Πολάκη.


pavlos-polakis-skafos-3
Ο Παύλος Πολάκης με σκάφος στην Ανάβυσσο