Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο Νίκος Χαρδαλιάς στη δριμεία επίθεση που του εξαπέλυσε, προ ολίγων ημερών, ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, αποκάλεσε με άκρα ειρωνεία «ιδιώτη» τον πρώην υπουργό, σημειώνοντας πως κινδυνεύει να ταυτιστεί και με τις δύο έννοιες του όρου. Σημειώνεται ότι η λέξη «ιδιώτης» σημαίνει τόσο άτομο χωρίς δημόσια ιδιότητα όσο και (ως αντιδάνειο εκ παραφθοράς) άτομο με σοβαρή διανοητική καθυστέρηση...

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά

«Προς: κο Ευάγγελο Αντώναρο, Ιδιώτη (και σε απάντηση των χυδαίων αναφορών του σε μένα). Προσοχή! Σοβαρευτείτε αμέσως! Κινδυνεύετε να ταυτιστείτε ως ιδιώτης που είστε και με τις δύο έννοιες της δικής σας χθεσινής ανάλυσης της λέξης Ιδιώτης», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o Νίκος Χαρδαλιάς.



Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη ο Ευάγγελος Αντώναρος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, είχε χαρακτηρίσει «ξεδιάντροπο ψεύτη» τον Νίκο Χαρδαλιά κατηγορώντας τον για fake news. Ενώ χθες, σχολιάζοντας την παραίτηση του συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού, Αλέξανδρου Διακόπουλου, ο κ. Αντώναρος έγραφε ότι η λέξη «ιδιώτης» έχει δύο έννοιες.

antonaros