Τη Νέα Δημοκρατία και τη Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων θα εκπροσωπήσει στο 22ο Διεθνές Συμπόσιο της Σύμης ο Γιώργος Πλεύρης, Συντονιστής Διεθνών Σχέσεων και ΕΕ της ΝΔ.

Ο κ. Πλεύρης συμμετέχοντας, την Τετάρτη 29 Ιουλίου, ως συντονιστής και ομιλητής στο πάνελ «Resilience in times of crisis:perspectives from the future generation», μαζί με άλλα στελέχη από όλους τους πολιτικούς χώρους. 

Μόλις 29 χρονών, ο κ. Πλεύρης, εντάχθηκε στο δυναμικό στελεχών της ΝΔ τον Φεβρουάριο του 2019, μετά την επιστροφή του από το εξωτερικό, απόδειξη του brain gain και της ανανέωσης της γαλάζιας παράταξης. Με παρουσία σε διεθνείς οργανισμούς, όπως στον ΟΗΕ, στην ΕΕ, στο ΝΑΤΟ και στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, η δραστηριότητα του προς όφελος της Γραμματείας και του κόμματος παραμένει διαρκής και διακριτική.

Τον Φεβρουάριο του 2020 συμμετείχε στο Thessaloniki Regional Forum, σε πάνελ εργασίας για νέους ηγέτες στην περιοχή των Βαλκανίων, ενώ πριν λίγους μήνες το German Marshall Fund της Αμερικής τον επέλεξε ως Fellow Young Transatlantic Inclusive Leader για το 2020-2021.