Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υποδέχθηκε μόλις 500 άτομα στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σερβιτόρος έριξε ποτό στη Γιάννα Αγγελοπούλου

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης υπήρξε και ένα μικρό ατύχημα. Ενας εκ των σερβιτόρων κατά λάθος έσπασε ένα ποτήρι μπροστά στην Γιάννα Αγγελοπούλου.






Η εκδήλωση 

Στη δεξίωση προσκλήθηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί, 22 υπουργοί, 60 βουλευτές, 90 αντιστασιακοί, 70 εκπρόσωποι των Γραμμάτων και του Πολιτισμού. Στη δεξίωση προσκλήθηκαν, επίσης, 40 εργαζόμενοι από τον χώρο της υγείας αλλά και της παροχής υπηρεσιών, οι οποίοι με τη δουλειά τους έδωσαν μάχη κατά του κορωνοϊού, στηρίζοντας την ελληνική κοινωνία την περίοδο του lockdown.

Στο πλαίσιο αυτό, τις πύλες του Προεδρικού Μεγάρου πέρασαν για πρώτη φορά υπάλληλοι σούπερ μάρκετ, υπάλληλοι στην καθαριότητα, υπάλληλοι delivery, νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, οδηγοί ασθενοφόρων, καθώς και πυροσβέστες. Με αυτόν τον τρόπο, η Προεδρία θέλησε να τιμήσει όλους εκείνους που στάθηκαν με τον δικό τους τρόπο στους συνανθρώπους τους την δύσκολη περίοδο του lockdown.


Το παρών δίνουν οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, πρυτάνεις των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας, ανώτατοι δικαστικοί, εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων, επαγγελματικών οργανώσεων και επιμελητηρίων εκπρόσωποι των μεγάλων ιδρυμάτων της χώρας και μέλη Ανεξάρτητων Αρχών.

Δείτε φωτογραφίες