Απτόητος από τις διαρκείς αποκαλύψεις που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις ημέρες και τα... έργα του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία φαίνεται ο πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

Ο Νίκος Παππάς εθεάθη στο Λουτράκι να βρίσκεται σε ιδιαίτερα χαλαρή διάθεση όπου μαζί με την παρέα του απολάμβανε τα καλοκαιρινά μπάνια του... λαού. Κι αυτό σε μια συγκυρία όπου το ένα δημοσίευμα μετά το άλλο ρίχνουν φως σε όλες τις σκοτεινές υποθέσεις της προηγούμενης κυβέρνησης.

Μόλις σήμερα κυκλοφόρησε δημοσίευμα που έκανε λόγο για συγκάλυψη των πολιτικών ευθυνών για τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι που στοίχησαν τη ζωή σε πάνω από εκατό πολίτες ενώ, όλες τις προηγούμενες εβδομάδες, δημοσιεύονταν πληροφορίες για το παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με διώξεις δημοσιογράφων, απειλές κατά προσώπων και σκευωρίες σε βάρος πολιτικών αντιπάλων. 

Σημειώνεται ότι η φωτογραφία του Ν. Παππά στο Λουτράκι έχει αρχίσει ήδη να κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες των social media να παρακολουθούν έκπληκτοι τον πρώην υπουργό κάνοντας λόγο για «πυρετώδεις οι προετοιμασίες υπερασπιστικού αφηγήματος του Νικολάκη του Παππά στα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, δια χειρός Πουλακίδα».

pap_mesa