Την ονομαστική του εορτή είχε χθες ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ο οποίος επέλεξε να την γιορτάσει παρέα με τους αγαπημένους τους συντρόφους σε ταβέρνα στο Μοσχάτο, όπου έβγαλαν και τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Παππάς, ο Χρήστος Σπίρτζη, ο Γιώργος Τσίπρα αλλά και ο Κώστας Βαξεβάνης βρέθηκαν στο πλευρό του αν και το πολιτικό-δημοσιογραφικό τραπέζι θύμιζε περισσότερο πηγαδάκι με μήνυμα στήριξης για τον Νίκο Παππά παρά φιλικό γλέντι…

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ Παππάς αν και ιδιαίτερα στριμωγμένος ακόμα και εντός του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις αποκαλύψεις της συνομιλίας του με τον Σάμπυ Μιωνή, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος, ποζάροντας χαμογελαστός δίπλα στον Γιώργο Τσίπρα.

Φυσικά το περιεχόμενο της συζήτησης του τραπεζιού παραμένει άγνωστο, αλλά το βέβαιο είναι πως μετά τις αποκαλύψεις για το παρακράτος που δρούσε την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και ακόμη περισσότερο για τον ρόλο του Νίκου Παππά, η κίνηση των τριών βουλευτών και του εκδότη μπορεί να ερμηνευθεί μόνο με απόλυτη στον τέως υπουργό αλλά και μήνυμα για τις επόμενες κινήσεις στην εσωκομματική σκακιέρα.

Να σημειωθεί πως η μεγάλη απουσία της βραδιάς ήταν ο Πάνος Καμμένος, όπου μαζί με τον Παύλο Πολάκη με κάθε ευκαιρία «διατυμπανίζουν» την αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση του ενός στο πρόσωπο του άλλου. Μάλιστα έχοντας αφήσει ιστορία τα κοινά τους πάρτι - για τα γενέθλια που έχουν με λίγες μέρες διαφορά -, αλλά ακόμη και οι κοινές οικογενειακές διακοπές, προκάλεσε εντύπωση η απουσία του.