Το πρωί ο Νίκος Παππάς δήλωνε ότι είναι φήμες πως ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος πήρε άμεσα αποστάσεις από τον ίδιο, όταν δόθηκε στη δημοσιότητα το ηχητικό ντοκουμέντο της συνομιλίας του με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.

Στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, όπου ο κ. Παππάς ήταν καλεσμένος, μαζί με τον κ. Βορίδη, απάντησε πως «πρόκειται για μια φήμη, η οποία δεν ισχύει», όταν ρωτήθηκε για τις αποστάσεις που πήρε ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Λίγες ώρες αργότερα ο κ. Παπαγγελόπουλος επανήλθε και για δεύτερη φορά «άδειασε» τον Νίκο Παππά και τους ισχυρισμούς του.

"Και αν ακόμη αυτά που λέγονται για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι είναι σωστά, λέγεται πουθενά ότι εγώ ζήτησα κάτι για την Μαρέβα; Πουθενά στο ηχητικό. Κι όμως έπαιξαν χθες τα ΜΜΕ ότι δύο υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησαν την κα Γκραμπόφσκι. Πουθενά δεν βγαίνει ότι εγώ είπα κάτι για τη Μαρέβα", ήταν, βάσει των ίδιων πληροφοριών, ήταν η χαρακτηριστική αναφορά Παπαγγελόπουλου στην Προανακριτική Επιτροπή.

 Μάλιστα, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κράτησε αποστάσεις και από την βασική γραμμή αντεπίθεσης του Νίκου Παππά, λέγοντας ότι ο ίδιος ποτέ δεν έχει αναφερθεί σε δήθεν μίζα, ύψους 2,6 εκατ ευρώ προς τον  κ.Παπασταύρου. Πρόσθεσε μάλιστα πως δεν έχει κανένα στοιχείο και σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας.

 «Δεν αναφέρθηκα στην φερόμενη μίζα των 2,6 εκ που αναφέρεται σε Παπασταύρου Σαμάρα διότι δεν γνωρίζω και δεν έχω κανένα στοιχείο και σέβομαι το τεκμήριο αθωότητας».