Η φωτογραφία από τις πρόσφατες ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα νέα οικονομικά μέτρα, με τέσσερις υπουργούς παρατεταγμένους, είναι ενδεικτική για το ποια κυβερνητικά στελέχη θα βρίσκονται όλο το επόμενο διάστημα στην πρώτη γραμμή της μάχης των συνεπειών του κοροναϊού στη χώρα μας, που θα συγκεντρώσουν όμως είτε τη θετική είτε την αρνητική κρίση της κοινής γνώμης, αναλόγως των αποτελεσμάτων.

Όπως διαβάζουμε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, τα ίδια πρόσωπα για τον ίδιο λόγο θα βρίσκονται καθημερινά στα «ραντάρ» αξιολόγησης του Μεγάρου Μαξίμου. Πρόκειται για τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, και τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη.

Το πλέγμα στήριξης της αγοράς και των εργαζομένων που ανακοίνωσαν κρίθηκε ιδιαίτερα ικανοποιητικό, ωστόσο από εδώ και στο εξής «ξεκινάει ένας δύσκολος αγώνας δρόμου για τους ίδιους προκειμένου η Ελλάδα να αντιμετωπίσει με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες την οικονομική κρίση που έφερε ο κοροναϊός», όπως σχολίαζαν βουλευτές της Ν.Δ.