Έχει αρχίσει να παραγίνεται το κακό με την σελίδα "Πυρήνας Υποστηρικτών του Κώστα Καραμανλή". Πρόκειται για μία σελίδα στο facebook που ενώ ισχυρίζεται ότι αγαπά τον πρώην πρωθυπουργό και το έργο του,  ουσιαστικά του κάνει κακό, καθώς επιτίθεται με κάθε ευκαιρία και φαιδρό τρόπο σε όποιον ασκεί ακόμα και καλοπροαίρετη κριτική στον πρώην πρωθυπουργό.

Να τους θυμίσουμε , αν δεν το θυμούνται, πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρέθηκε για 12 χρόνια στο τιμόνι της ΝΔ και 5,5 χρόνια στο τιμόνι όλης της χώρας. Ειδικά για το τελευταίο έχει κανείς να του προσάψει πολλά αρνητικά καθώς είχε στα χέρια του την μοναδική ευκαιρία να φτιάξει μια νέα Ελλάδα. Και δεν το έκανε ενώ μπορούσε. 

Οι επιθέσεις σε όποιον ασχολείται με τον Κώστα Καραμανλή, χωρίς ίχνος κριτικής στα πεπραγμένα του κάνει μόνο κακό και τίποτα αλλό. Για το ύφος δε, με το οποίο σχολιάζουν καλύτερα να μη το αναλύσουμε.

Και κάτι τελευταίο παλληκάρια: 

Τον Καραμανλή τον ψήφισαν 3.000.000 Έλληνες που πίστεψαν στο όραμα του και στην πολιτική που θα ασκούσε. Όχι 4.500 γραφικοί που έχουν πατήσει Like στην σελίδα σας στο facebook. Για αυτό μαζευτείτε γιατί ξεφτιλίζετε μόνοι σας τον ανιψιό του ιδρυτή της παράταξης. 

ΑΞΙΖΕΙ: Και κάτι τελευταίο! Αυλοκόλακες σαν και εσάς τον εμπόδισαν να δώσει αυτά που προφανώς είχε να δώσει ως πολιτικός