Ένα ευρύ μέτωπο έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Αλέξη Χαρίτση, και όσοι συμμετέχουν σε αυτό μόνο με καλό μάτι δεν τον βλέπουν, κάθε άλλο μάλιστα. Του χρεώνουν μάλιστα την αναιμική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ όλο το διάστημα του κοροναϊού.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο πρώτος που ξιφουλκεί εναντίον του Αλέξη Χαρίτση, είναι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, με ιδιαίτερα συγκρουσιακό και ριζοσπαστικό προφίλ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει τεθεί στο περιθώριο της «βιτρίνας» του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ομάδα των αντιπαθούντων έχουν προστεθεί και ο Νίκος Παππάς με την Όλγα Γεροβασίλη, έχοντας σχηματίσει με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο μία τριπλέτα. Ο καθένας βέβαια έχει τους δικούς του λόγους.

Ο μεν Νίκος Παππάς, επίσης θεωρεί ότι έχει τεθεί εκτός πλάνου, αλλά όχι για τα εγγενή χαρακτηριστικά του, όπως ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, αλλά για την έντονη οσμή σκανδάλων που τον συνοδεύει. Από την άλλη, η Όλγα Γεροβασίλη, έχει περάσει από τη θέση της κυβερνητικής εκπροσώπου, με μεγάλη... αποτυχία, όπως και από κάθε άλλη θέση που ανέλαβε. Η ίδια θεωρεί ότι της αξίζει κάτι περισσότερο, κάτι που προφανώς δεν πιστεύει για τον Αλέξη Χαρίτση.