«Η «Εφημερίδα των Συντακτών» μόλις προχθές με «έσκισε» κανονικά επειδή είχα ανεβάσει ένα βίντεο με δελφίνια και έγραψα λάθος τοποθεσία, ως διακινητή fake news κλπ και σήμερα υιοθετεί ανερυθρίαστα την ψεύτικη ανάρτηση χωρίς ντροπή» έγραψε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο υπουργός Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ συμπλήρωσε πως «Αυτό το δείχνω για να ξέρετε πόσο υποκριτές είναι» δείχνοντας πως ο «πόλεμος» μεταξύ των δύο πλευρών είναι πλέον ξεκάθαρος .

Να σημειωθεί πως η εφημερίδα κυκλοφορεί με ένα σχόλιο προς τη διεύθυνση της εφημερίδας γράφοντας μεταξύ άλλων: «Τριπλή επίθεση δεχθήκαμε από (άκρως πολιτικοποιημένες…) κυρίες του πολιτισμού. Η κυρία Μανωλίδου ως σύζυγος του Αδώνιδος μας ενημερώσει ότι ύστερα από προγραμματισμένο διαβιώνουν μόνο με 38,40€ την εβδομάδα. Η κυρία Πρωτοψάλτη «σαλτάρισε» σε φορτηγό και τραγούδησε στον πρωθυπουργό που όλως τυχαίως ήταν εκεί με τον ανιψιό του και δήμαρχο Αθηναίων. »

Να σημειωθεί πως όλα ξεκίνησαν από μια fake ανάρτηση της κ. Μανωλίδου που φέρεται να δηλώνει ότι ακολούθησε τον οικονομικό οικογενειακό προγραμματισμό του Αδωνι Γεωργιάδη και πέρασε η οικογένεια για 7 ημέρες με 38,40 ευρώ μαζί με το σούπερ μάρκετ. Και υποτίθεται ότι προσθέτει: "Χωρίς να στερηθούμε τίποτα. Αν θέλουμε μπορούμε”.

Η ανάρτηση μπορεί να κυκλοφόρησε πολύ γρήγορα όμως το ίδιο άμεσα έγινε γμωστό πως ήταν fake κάτι που δεν απασχόλησε τη γνωστή εφημερίδα και συνέχισε να αναπαράγει.