Μετά το «ρώτησα τον Χαρδαλιά», ένα ακόμη τραγούδι, αυτή τη φορά για τον Σωτήρη Τσιόδρα, έρχεται να γίνει… viral στο διαδίκτυο, ο λόγος για το «dance with the Tsiodras».

Αφού οι εξωτερικές δραστηριότητες των Ελλήνων αυτή την περίοδο έχουν ελαχιστοποιηθεί, η καραντίνα για κάποιους από τους συμπολίτες μας έχει αναδείξει τη δημιουργικότητα τους σε πιο «καλλιτεχνικές» κατηγορίες.

Τα σατιρικά βιντεάκια κα τραγούδια με τους πρωταγωνιστές των ημερών έχουν κατακλύσει τα social media.

Συγκεκριμένα μετά την πασχαλινή επιτυχία «ρώτησα τον Χαρδαλιά», ένα νέο τραγούδι για τον Σωτήρη Τσιόδρα έρχεται να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο κωμικός Αλέξανδρος Χαριζάνης, που είναι ο εμπνευστής του τραγουδιού, αποφάσισε να διασκευάσει την club επιτυχία των D-Devils «Dance With The Devil» σε «Dance With The Tsiodras».

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Instagram έγραψε: ««Μετά από τόσες ημέρες βαρεμάρας και χωρίς κανένα λόγο, έφτιαξα αυτό το rmx που οκ, δεν βγάζει καν νόημα, αλλά για να μην αρχίσω να μιλάω στο ταβάνι, ό,τι βγαίνει καλό είναι».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, είχε γίνει viral το τραγούδι για τον Νίκο Χαρδαλιά σε μουσική από παλιό δημοτικό τραγούδι, το οποίο έλεγε: «Ρώτησα τον Χαρδαλιά που να κάνω Πασχαλιά… και μου είπε μείνε σπίτι, που κυκλοφορεί η γρίπη και θα βγεις ξανά την Τρίτη».