Ιδιαίτερη εντίπωση προκαλεί η ερώτηση του Documento προς τον Σωτήρη Τσιόδρα στους χρήστες του twitter σε όλη την Ελλάδα.

Η δημοσιογράφος ξεκίνησε να εξιστορεί την υπόθεση ενός συγγενικού της προσώπου που είχε μέρες βήχα και πυρετό και τηλεφώνησε στον ΕΟΔΥ να την καθοδηγήσει. Ο ΕΟΔΥ της είπε να την παρακολουθήσει ο οικογενειακός γιατρός, αλλά αυτός είχε κλείσει. Ύστερα, δύο άλλοι παθολόγοι δε δέχτηκαν να τη δουν. Κατέληξε η δημοσιογράφος να ρωτάει τι θα συμβούλευε ο κ. Τσιόδρας το συγγενικό της πρόσωπο καθώς και άλλους που δεν έχουν οικογενειακό γιατρό, ούτε χρήματα να κάνουν τεστ.

Ο λοιμωξιολόγος απάντησε πως διακρίνει μία αίσθηση να σκορπίσει το φόβο η δημοσιογράφος και συνέχισε εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του.



Μερικά από τα tweets που ακολούθησαν στο Twitter:

- Αν έχουμε ως χώρα ΤΕΤΟΙΑ αντιπολίτευση,προβλέπω να γεράσω με @kmitsotakis .Βγήκε και το δύστυχο Ντοκουμέντο με διάγγελμα τύπου ερώτησης για ν’ακουστεί κι αυτό,και την είπε στους ειδικούς στην καθημερινή ιατρική ενημέρωση για την πορεία ιού.Δακρύζω ρε.Τέτοια απελπισία πιά;; Φοίβη (@Eytyxismenh1)

- Η ερώτηση του ντοκουμέντο σε τσιοδρα, και κυβέρνηση ξεσκεπάζει για ακόμα μια φορά την μικροτητα και αθλιότητα του ιδιοκτήτη του — Themis Papoutsis (@PapoutsisThemis) March 28, 2020

- Στην παρουσία Τσιορδα έθεσε ερώτηση το Ντοκουμεντο και μονο που δεν ζήτησε παραίτηση κυβέρνησης . Ατομα της απολυτης καταντιας τα φαντάσματα της Μάνδρας και του Ματιού θα σας στείλουν αδιαβαστους. Ξεφτυλισμενοι... — PanagiotisLolos (@infopigiel) March 28, 2020