Στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1 και τον Παναγιώτη Τζένο μίλησε ο γνωστός οδοντίατρος, Γιάννης Δενδρής, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Δεν είχα εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη» τόνισε όμως έπειτα από τις κινήσεις του Έλληνα πρωθυπουργού στα ζητήματα του Έβρου αλλά και το καυτό θέμα του σαρώνει όλο τον πλανήτη, τον κοροναϊό δήλωσε πως «Αισθάνθηκα ότι τον αδίκησα όλο αυτό το διάστημα. Είναι πολύ αποφασιστικός και παίρνει τιw αποφάσεις που χρειάζεται».

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν από το ρεπορτάζ του parapolitika.gr «Γιατρός για Μητσοτάκη: «Θέλω να τον συναντήσω για να του ζητήσω συγνώμη που τόσα χρόνια τον υποτιμούσα» » κάνοντας λόγο για τον γιατρό ο οποίος όχι μόνο δεν είχε διαχρονικά καλή άποψη για τον κ Μητσοτάκη, αλλά μιλούσε μόνο υποτιμητικά και μάλιστα δημοσίως για τον σημερινό πρωθυπουργό που όμως πλέον ήθελε να τον συγχαρεί για την προσπάθειά του αλλά και να του ζητήσει συγγνώμη για την κριτική του. Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να κάνει.. πράξη την «ευχή» του κ Δενδρή και – μπορεί να μην συναντήθηκαν αλλά ο πρωθυπουργός τον πήρε τηλέφωνο.

«Ήταν τεράστια έκπληξη το τηλεφωνήμα του πρωθυπουργού. Μου φάνηκε μεγάλη κίνηση από μεριάς του» ανέφερε ο κ Δενδρής για το τηλεφώνημα του κ Μητσοτάκη και συμπλήρωσε πως «ήταν πάρα πολύ φιλικός και ανθρώπινος. Μιλούσε ειλικρινά εκείνη την ώρα και ήθελε να με ευχαριστήσει για τα καλά λόγια που είπα».

Στην ερώτηση του Παναγιώτη Τζένου για την συνομιλία των δύο ανδρών ο γνωστός γιατρός ανέφερε: «Θέλει τη στήριξη της κοινωνίας. Όλοι πρέπει να αγκαλιάσουμε και να συμμορφωθούμε με τα μέτρα».

«Τον ευχαριστούμε για όλα αυτά που κάνει και είμαστε στο πλευρό του» τόνισε ενώ συμπλήρωσε πως όσο του επιτρέπει η συναναστροφή του με τον κόσμο πιστεύει πως «πάρα πολύς κόσμος αισθάνεται εμπιστοσύνη που στη ηγεσία είναι ο κ Μητσοτάκης».

«Παρά πολλοί άνθρωποι σαν και μένα που δεν ανήκαν στη ΝΔ λένε ότι είναι ο κατάλληλος ηγέτης για να κυβερνά την χώρα» τόνισε.

Μάλιστα ολοκληρώνοντας τη συνομιλία τους οι δύο άνδρες άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο μιας συνάντησης πολιτικού και όχι μόνο περιεχομένου… « Όταν τελειώσει η περιπέτεια της χώρας θα περάσει από το ιατρείο για να τον δω… οδοντιατρικά » είπε ο γιατρός.