Μία νέα άποψη για τον κορονοϊό εμφανίστηκε ξαφνικά στο δημόσιο διάλογο, από τον Στέλιο Κούλογλου: Φταίει η καταστροφή των δασών για τον ιό!

Τι και αν παλεύουν δεκάδες επιστήμονες ανα τον κόσμο να βρούν πόθεν πώς εμφανίστηκε αυτός ο ιός... Η απάντηση δόθηκε δια στόματος Στέλιου Κούλογλου!

Δυο κρίσιμα συμπεράσματα απορρέουν από την επιδημία του κοροναϊού, υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στο δελτίο ειδήσεων του Ionian TV.

Το πρώτο, λοιπόν, όπως είπε ο κ. Κούλογλου είναι ότι "όταν καταστρέφουμε το περιβάλλον αυτό γυρνά εναντίον μας. Οι επιστήμονες εξήγησαν ότι η καταστροφή των παρθένων δασών του πλανήτη και η διαταραχή των οικοσυστημάτων που αυτή προκάλεσε, μας έφερε σε επαφή με ιούς που υπήρχαν μεν, αλλά δεν προσέβαλαν μέχρι τώρα ανθρώπους".

Το δεύτερο ότι "με την οικονομική κρίση, ιδίως μετά το 2008, έχει αποδυναμωθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της υγείας. Αυτό δημιουργεί συνθήκες όπου οι κοινωνίες δεν έχουν τα μέσα για να αντισταθούν. Το παράδειγμα της Ιταλίας είναι χαρακτηριστικό", όπως είπε.