Το Εκτελεστικό Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής συνεδρίασε σήμερα, Δευτέρα, υπό την προεδρία της Φώφης Γεννηματά. 

Στα πλαίσια λήψης προληπτικών μέτρων για την διάδωση του κορονοϊού, το τραπέζι της συνεδρίασης στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη ήταν, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, ήταν γεμάτο με φιάλες με αντισηπτικό και όλοι οι συμμετέχοντες φρόντισαν για την υγιεινή των χεριών τους.

Άλλωστε, ως γνωστόν, το Κίνημα Αλλαγής ανέβαλε για μετά το Πάσχα την Προγραμματική - Ιδεολογική Συνδιάσκεψη που ήταν προγραμματισμένη για το προσεχές Σαββατοκύριακο λόγω του κοροναϊού. 








Στο επίκεντρο της συνεδρίασης τέθηκαν τα εθνικά θέματα, με έμφαση, σαφώς, στο μεταναστευτικό-προσφυγικό και την ένταση στον Έβρο, καθώς και τα προβλήματα στη Δημόσια Υγεία, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Στην εισήγησή της η Φώφη Γεννηματά επεσήμανε μεταξύ άλλων, πως η χάραξη μιας στρατηγικής με εθνική γραμμή για τη διαφύλαξη της ακεραιότητας της χώρας και των κυριαρχικών της δικαιωμάτων, είναι αναγκαία όσο ποτέ.

«Απαιτείται ακριβής ανάλυση των δεδομένων, ιεράρχηση και αποσαφήνιση των κινήσεων. Και βέβαια, οι στρατηγικοί στόχοι να υπηρετηθούν με καλά σταθμισμένες τακτικές κινήσεις με συνέπεια και σταθερότητα», πρόσθεσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.