Σε αιμοδοσία κλήθηκαν σήμερα βουλευτές και εργαζόμενοι της Βουλής, αλλά παρ’ ότι η ανταπόκριση των εργαζομένων ήταν σημαντική, από την πλευρά τους οι βουλευτές δεν ανταποκρίθηκαν.

Τουλάχιστον αυτό καταγγέλλουν οι δύο από τους 300, η Όλγα Κεφαλογιάννη και Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που έσπευσαν να συμμετάσχουν στο κάλεσμα του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

 «Δίνοντας αίμα σώζεις ζωές. Στην εθελοντική αιμοδοσία στη Βουλή ανταποκρίθηκαν δεκάδες εργαζόμενοι, δυστυχώς όμως ακόμα μία φορά ελάχιστοι συνάδερφοι. Εγώ θα δηλώνω πάντα παρούσα, με την ευχή η ανταπόκριση όλων να είναι κάποια στιγμή καθολική» έγραψε στο Twitter η Όλγα Κεφαλογιάννη, «ανεβάζοντας» και την σχετική φωτογραφία.

  «Δεν πονάει, δεν παίρνει ώρα, δεν κοστίζει, σώζει ζωές ανωνύμως και αδιακρίτως, μπολιάζει με αγάπη. Κρίμα, που μόνο δύο βουλευτές συμμετείχαμε στη σημερινή αιμοδοσία στο εντευκτήριο του κοινοβουλίου. Την επόμενη περισσότεροι!» έγραψε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στα social media, προτρέποντας τους πολίτες να δίνουν αίμα.