Πλημμύρισε με κόσμο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η οδός Βαλαωρίτου. Στο φημισμένο στέκι “Jimmy’s” πραγματοποίησε το (ετήσιο) πάρτι για την ονομαστική του εορτή το ο Γιάννης Δραγασάκης. Το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως συνηθίζει όλα αυτά τα χρόνια, με αφορμή την γιορτή του, κάνει ένα μεγάλο πάρτι όπου καλεί κόσμο και ντουνιά.

Το «Jimmy’s»,  όπως μαθαίνουμε, ήταν ασφυκτικά γεμάτο τόσο μέσα όσο και έξω στον πεζόδρομο, καθώς ήταν και πάρα πολλοί οι καπνιστές.

Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης, Γιώργος Σταθάκης, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βιτσας, η πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου με τον σύντροφό της Γιάννη Μπενίση, ο πρώην υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτυ Πέρκα κ.α. Κοινή συνισταμένη των συζητήσεων το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει βρει ακόμα τα αντιπολιτευτικά του βήματα. Το ενδιαφέρον, πάντως, είναι ότι στο πάρτι δεν ήταν προσκελημένοι δημοσιογράφοι! Ίσως γιατί οι δημόσιες σχέσεις δεν είναι το φόρτε του κ. Δραγασάκη.