Απίστευτη αγριότητα, βαρβαρότητα, κτηνωδία… Βασάνισαν και σκότωσαν τον γάτο του, όπως περιέγραψε ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Αβαρλής, σε ανάρτησή του στο Facebook. Ο ίδιος, μάλιστα, έκανε λόγο για «προμελετημένο έγκλημα».

Γράφει μεταξύ άλλων:

»Σήμερα το πρωί ένα ασύλληπτα μακάβριο θέαμα με περίμενε έξω από την πόρτα του σπιτιού μου, το βάρβαρα ακρωτηριασμένο σώμα του πολυαγαπημένου μου γάτου Jerry. Άθικτο το λουράκι του με όνομα και τηλέφωνο και κανένα ίχνος αίματος γύρω του. Μόνο που κάποιο ανθρώπινο τέρας τού είχε αφαιρέσει με νυστέρι ένα τετράγωνο κομμάτι κρέας αφήνοντας σε κοινή θέα τα πλευρά και όργανα του έρμου του ζώου. Και το έγκλημα βέβαια ήταν προμελετημένο: o Jerry είχε εξαφανιστεί στις 22 Δεκέμβρη του 2019, όπου τότε τον είχαμε ψάξει χωρίς αποτέλεσμα. Δηλαδή ο ή οι ψυχοπαθείς δολοφόνοι του τον απήγαγαν, τον βασάνισαν προφανώς επί ένα μήνα μέχρι να του αφαιρέσουν τη ζωούλα του με τον πιο βάρβαρο τρόπο. Τον πέταξαν δε στο σπίτι μας σαν να μας έλεγαν ‘‘Ορίστε ο γάτος σας, πέθανε βασανισμένος κι εσείς δεν μπορέσατε να κάνετε τίποτε!’’»

Γράφει κι άλλα συγκινητικά για τον γάτο του ο κ. Αβαρλής και αναρωτιέται:»Ως πότε θα βασανίζονται άκακα ζώα; Ως πότε θα δολοφονούνται βάναυσα ‘‘αγαθοί γίγαντες’’;»

Βέβαια, το γεγονός ότι τον πέταξαν στην πόρτα του ιδιοκτήτη, μοιάζει προσωπικό... Τι; Όχι; Σε άλλα κράτη, τέτοιες δολοφονίες κατοικιδίων τοπικών αρχόντων, σημαίνουν "συναγερμούς"...