Όντως ο επικοινωνιακός τομέας του ΠΑΣΟΚ θυμίζει παιδική χαρά, καταπώς θα έλεγε και ο αρμόδιος γραμματέας της Χαριλάου Τρικούπη, Κυριάκος Κυριάκος. Διότι και αυτή την εβδομάδα που πέρασε η ένταση που εκδηλώθηκε στον χώρο του ΚΙΝ.ΑΛ. είχε να κάνει με τις άστοχες εμφανίσεις των στελεχών του κόμματος στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Εκείνος που για ακόμα μία φορά δημιούργησε πρόβλημα στη γραμμή της Χαριλάου Τρικούπη και στο τέλος τους πήρε όλους η μπάλα ήταν ο Σπ. Καρανικόλας, τον οποίο η Φ. Γεννηματά αναβάθμισε εσχάτως, αναθέτοντάς του έναν ρόλο εκπροσώπου ενημέρωσης της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας του ΚΙΝ.ΑΛ.

Κατάφερε, όμως, να τα κάνει μαντάρα, όταν, στο πλαίσιο συνέντευξής του, εμμέσως πλην σαφώς τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας της Μ. Δαμανάκη για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Με το που το πληροφορήθηκε η Φ. Γεννηματά έγινε έξω φρενών και τον πήρε τηλέφωνο, λέγοντάς του πως πρέπει να ανασκευάσει, διότι το ΚΙΝ.ΑΛ. και η ίδια δεν έχουν θέσει ζήτημα υποψηφιότητας της Μ. Δαμανάκη για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια, η «γκάφα» του Καρανικόλα έγινε αφορμή να τα ακούσουν από τη Φώφη Γεννηματά όλοι όσοι συμμετέχουν στον τομέα επικοινωνίας του κόμματος. «Βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι», φέρεται να είπε και έδωσε εντολή για περιορισμό των εμφανίσεών τους στις τηλεοπτικές εκπομπές