Για όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, δεν πρέπει να αιφνιδιάστηκαν για το ενδιαφέρον που έδειξε ο Ντόναλντ Τραμπ για τον Σκορπιό. Όπως διαβάζουμε στον Βηματοδότη ο Αμερικανός πρόεδρος ρώτησε για τον ιδιοκτήτη του, τον ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, τι επενδύσεις έκανε εκεί και τι σκοπεύει άλλο να κάνει.

Βέβαια ο κ. Τραμπ δεν έδειξε μόνο το ενδιαφέρον του για τον Σκορπιό, αλλά και για την επένδυση στο Ελληνικό και κυρίως πώς αυτή προχώρησε, εκφράζοντας την ευαρέσκειά του για τις αλλαγές που επήλθαν στην Ελλάδα.

Έτσι για την ιστορία... ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, τα περιουσιακά στοιχεία του οποίου σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes» έφθαναν το 2019 στα 6,8 δισεκατομμύρια δολάρια, πούλησε τις προάλλες το τελευταίο από τα τρία τεμάχια γης στο Παλμ Μπιτς (Palm Beach) της Φλόριδας, που είχε αγοράσει από τον πρόεδρο Τραμπ έναντι 37,29 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτά έγραψε η ρωσική εφημερίδα «Vedomosti» επικαλούμενη τη «Mansion Global». Τα δύο άλλα τεμάχια είχαν πουληθεί νωρίτερα έναντι 34,4 και 37 εκατομμυρίων δολαρίων αντίστοιχα.