Φορώντας μια τουαλέτα και ποζάροντας σαν σταρ η Κατερίνα Νοτοπούλου κατάφερε και την τελευταία ημέρα του 2019 να… ξεχωρίσει με τον δικό της τρόπο. Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε να «μιλήσει» για να προκαλέσει αντιδράσεις, ήταν αρκετή μια πόζα και μόνα και μια φωτογραφία που ανάρτησε στα social media, αν και η αναφορά της για… «γλυκασμό ψυχής»… προβλημάτισε αρκετούς χρήστες του διαδικτύου.

 Με φόντο ένα παλιό καλοριφέρ και ένα παλιό ραδιόφωνο η Κατερίνα Νοτοπούλου, η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ την είδε… σταρ. . Η έκφραση που χρησιμοποιεί, «γλυκασμός ψυχής» σχολιάστηκε όχι μόνο γιατί κάποιοι, δικαίως, δεν την αντιλήφθηκαν, αλλά γιατί η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει καμία αναφορά στις πολιτικές εξελίξεις. Προτιμά είναι είναι…σταρ.

notopoulou-katerina444

 «Φεύγει η χρονιά και μας μένουν τρυφερές αναμνήσεις... μουσικές, στιγμές, συναισθήματα και φίλοι καλοί και αγαπημένοι, γλυκασμός ψυχής...» γράφει στην ανάρτησή της η Κατερίνα Νοτοπούλου και μας ενημερώσει ότι το ενσταντανέ είναι έργο φωτογράφου και όχι αυθόρμητη πόζα.