«Ακουσα ψηφοφορία και το χέρι "πήγε" μόνο του. #gntmgr», σημειώσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ποστάροντας φωτογραφία που φαίνεται ένα χέρι να κρατά τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και να τον ρίχνει μέσα σε κάλπη που γράφει «Παλαιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο».

Ο σεφ και κριτής του Masterchef, γνωστός για τις επικές του ατάκες και τα εύστοχά του σχόλια στο Twitter, δεν αντιστάθηκε και σχολίασε τον τελικό και την ψηφοφορία του GNTM 2 που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Μάλιστα μπορεί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του MasterChef 3, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μην παρακολουθήσει τον τελικό του GNTM 2, αφού ακόμη και κατά τη διάρκεια του περσινού MasterChef τον είχαμε πολλές φορές ακούσει να μιλά για το ριάλιτι μόδας, ενώ είχε κάνει γνωστή και την προτίμησή του σε συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη.


Μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως έχει η απάντηση του ΠΑΣΟΚ στο τρολάρισμα του γνωστού σεφ, αφού η απάντηση από την πλευρά του κόμματος δεν άργησε να έρθει.

Άμεσα στον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ στο Twitter, ανέβηκε ένα gif που δείχνει στιγμιότυπο από τον περσινό κύκλο που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κατά τη διάρκεια μιας δοκιμασίας βγαίνει από το αεροπλάνο και κάνει το νεύμα αλά Ανδρέας Παπανδρέου.