Τα Τρίκαλα επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, για προγραμματισμένη ομιλία του στο πλαίσιο του διαλόγου για την διεύρυνση του κόμματός του.

Αν και υπήρχαν φήμες πως ο κ Τσίπρας θα μείνει για μέρες στην περιοχή (ενώ είχε και «πρόσκληση» από ψηφοφόρο- άγνωστη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παραχωρήσει στον ίδιο και την οικογένειά του το σπίτι της) τελικά παρέμεινε από το πρωί έως αργά το βράδυ.

Screenshot_2019-12-11-Messenger


Το μεσημέρι όμως, και ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι πρώτες συναντήσεις του, ο Αλέξης Τσίπρας γευμάτισε στην ταβέρνα «Χάνι» μαζί με συντρόφους και υποστηρικτές του κόμματος. Στο τραπέζι του Αλέξης Τσίπρα ήταν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος, οι πρώην βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστος Σιμορέλης, ο γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Νταούλας και ο αναπληρωτής του Χρήστος Μπάτζιος, μέλη της Νομαρχιακής και στελέχη του κόμματος.

4-9


Φυσικά, απήλαυσε τοπικές γεύσεις, το μενού περιελάμβανε μεταξύ άλλων αρνάκι, ντολμαδάκια, γλυκάδια και πολλές σαλάτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το trikalavoice.gr το τραπέζι δεν ήταν κερασμένο ούτε από τους «οικοδεσπότες», ούτε από τον ίδιο τον κ Τσίπρα αλλά ήταν... ρεφενέ, καθώς ο Χρήστος Μπάτζιος ήταν στην είσοδο και έπαιρνε 20 ευρω από όποιον προσέρχονταν.

Πάντως στην επίσκεψη ο κ Τσίπρας μεταξύ άλλων συναντήθηκε με τον δήμαρχο και νέο πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου για τις εντυπωσιακές, ομολογουμένως, καινοτομίες που έχει εφαρμόσει στον δήμο, για τις οποίες ο Τσίπρας σχολίασε «το έχεις κάνει high-tech το μαγαζί!». Τέλος επισκέφτηκε και το Μουσείο Τσιτσάνη.