Ο γοητευτικός ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης και η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη μίλησαν για πολιτική και το SMS που κατέληξε σε έναν μεγάλο έρωτα.

«Ο Μάξιμος Μουμούρης ήταν ο ωραίος του σχολείου»


«Ήταν ο ωραίος του σχολείου. Όλες ήμασταν ερωτευμένες με τον Μάξιμο Μουμούρη. Όμως το γεγονός πως ήταν απολύτως αφοσιωμένος στο μπάσκετ, τη μπάλα και σε τίποτε άλλο καταλαβαίνεις πως αυτό το πολλαπλασίαζε. Εγώ τότε ήμουν πρώτη μαθήτρια, αφοσιωμένη στα μαθήματά μου, αλλά μέσα μου βαθιά ερωτευμένη. Όταν τελειώσαμε το σχολείο, ήταν εξ αποστάσεως ο έρωτας. Μπήκα εγώ στο πανεπιστήμιο, ο Μάξιμος στη σχολή του αλλά αυτό σιγοέκαιγε μέσα μου. Και όταν ήμουν στο Bristol και έκανα το μεταπτυχιακό μου λέω «δεν γίνεται, θα του στείλω μήνυμα». Σε λάθος ημερομηνία, γιατί έχει τα γενέθλιά του στις 27 Νοεμβρίου και εγώ του έστειλα στις 25. Έτσι ξεκίνησε όλο αυτό το πράγμα. Μετά δεν άργησε πάρα πολύ. Το ένα έφερε το άλλο και είμαστε μαζί», είπε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Οι κοινές πολιτικές καταβολές


«Ανήκα πάντα στον χώρο του κέντρου. Και από καταβολής οικογένειας και εγώ σαν ιδεολογική σκεπτική. Ίσως και λίγο πιο αριστερά. Οπότε ακόμα και σε αυτό ταιριάξαμε κατά έναν τρόπο», είπε ο Μάξιμος Μουμούρης.

«Είναι πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθώ τα τεκταινόμενα εκ των έσω. Είναι τα ωράρια που δεν υπάρχουν ουσιαστικά, αλλά αυτό ισχύει και για εμένα. Υπάρχει αμοιβαία κατανόηση και σύμπνοια […] Εγώ πάντως έχω πάντα την τάση να την τσιγκλάω και να της λέω πράγματα. Το τι παίρνει εκείνη, είναι δικό της θέμα. Η Νάντια σε εμένα παίζει τεράστιο ρόλο. Παράλληλα με τα πρώτα μου ξεκινήματα ήταν και η πρώτη μας σύνδεση. Για εμένα ήταν το κριτήριο. Ερχόταν στις παραστάσεις και έπαιρνα ένα feedback πολύ συγκεκριμένο και έδινα πολλή σημασία. Τώρα πια έχει χαλάσει η έντιμη κριτική… Η δική μου κριτική δεν ξέρω αν είναι έντιμη, αλλά προσπαθώ να είναι διαλλακτική. Να μην ακούει μόνο καλά λόγια, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να εξελισσόμαστε», αποκάλυψε ο Μάξιμος Μουμούρης.