Σε τροχιά ανανέωσης κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ και στην προσπάθειά του να αναζητήσει την νέα του πολιτική ταυτότητα θα έχει σύμμαχο, συμπαραστάτη και πολιτικό καθοδηγητή τον γνωστό ηθοποιό, Απόστολο Γκλέτσο.

Ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας, υποψήφιος Περιφερειάρχης με την στήριξη των ΑΝΕΛ και κομματάρχης με το κόμμα «Τελεία», καλείται να δώσει τα φώτα του και στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς θα είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του κόμματος. Πρώτη φορά αριστερά για τον Απόστολο Γκλέτσο και μπράβο στους εμπνευστές αυτής της προσπάθειας να αναδειχθεί το νέο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από την πολιτική οντότητα του γνωστού ηθοποιού.

Ο Απόστολος μετά μια σπουδαία καριέρα ως ηθοποιός στην οποία επέστρεψε πρόσφατα πρωταγωνιστώντας στο τηλεοπτικό σίριαλ «8 Λέξεις», μετά από μια πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση, ιδιαιτέρως επεισοδιακή, γιατί ο μπρουτάλ χαρακτήρας του, τον εμπόδιζε να μπει στα καλούπια της τυπικής δημαρχιακής αρχής και στο κοστούμια της, κι αφού έφτιαξε το δικό του κόμμα και μετά από μια αποτυχημένη υποψηφιότητα στις Περιφερειακές εκλογές (αν και είναι να απορεί κανείς γιατί δεν τερμάτισε νικητής, ενώ είχε και την στήριξη των ΑΝΕΛ) επιτέλους ο τσαμπουκάς που επέδειξε και η πολιτική του ευθύτητα, αναγνωρίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ! Εύγε και συγχαρητήρια στους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ για την επιτυχία τους που κατάφεραν να πείσουν και να συμπεριλάβουν στους κόλπους τους τον ατίθασο Απόστολο Γκλέτσο.

 Από την λίστα των ανθρώπων που συμμετέχουν στην  Επιτροπή Ανασυγκρότησης υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που μαρτυρούν ότι σίγουρα στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν χιούμορ κι αυτό μπορεί να δικαιολογεί πολλά, αλλά είναι προφανές ότι υπάρχει και ένδεια στελεχών ή προσωπικοτήτων που θα μπορούσαν να δώσουν τα φώτα τους στο νέο ΣΥΡΙΖΑ.