Τον πρώην υφυπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη αδειάζει σε δημοσιευμά της η «Εφημερίδα των Συντακτών» με αφορμή το σχόλιο του πρώην υφυπουργού στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχετικά με άρθρο της Ειρήνης Αγαπιδάκη απο τον Ιούλιο του 2017. Σημειώνεται πως το σχόλιο του Παύλου Πολάκη έρχεται δυο χρόνια μετά το συγκεκριμένο άρθρο. 

Πιο συγκεκριμένα η Εφημερίδα των Συντακτών σχολιάζει τα παρακάτω για τον πρώην υφυπουργό. 


«Ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας άρθρο της Ειρήνης Αγαπηδάκη που έγραψε το 2017, προχωρά σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και «ιατρική διάγνωση» μέσω Facebook, με ύφος και φρασεολογία που δεν ταιριάζουν σε πρώην υφυπουργό Υγείας.

Μεταξύ άλλων, ο Π. Πολάκης αναφέρει τα εξής:

«Απο τη "μελέτη" του πονήματος φαίνεται πως το πρόβλημα της ειναι βαρειά ψυχωσικη συνδρομή (και όχι απλή νεύρωση) που χρήζει μακράς νοσηλείας σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα .Παιδικά τραύματα,κακοποίηση,στέρηση,ανικανοποίητες επιθυμιες;;;Θα το βρουν οι ειδικοί στο Αιγινητειο η στο Δαφνί που πρέπει να επιληφθούν επειγόντως καθώς απο την εκδήλωση των συμπτωμάτων εχει περάσει αρκετός καιρός και σίγουρα θα εχει επιβαρυνθεί κλινικά...»


Ακολουθεί το επίμαχο άρθρο της Ειρήνης Αγαπηδάκη, όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα mononews.gr τον Ιούλιο του 2017.

Ήταν ένα μικρό Πολάκι…

Φαντάσου τον Πολάκη πιτσιρίκο, να του ζητάει η μαμά του να κάνει τα κακάκια του στο γιο-γιο. Κάθεται εκείνος και σκέφτεται «για να τα ζητάει αυτή, θα είναι πολύτιμα! Ποιος ξέρει μάλιστα πόσο πολύτιμα! Μιλάμε για χρυσάφι, ρουμπίνια, μπριλάντια! Σιγά μην της τα δώσω να πλουτίσει αυτή, να αποκτήσει όλη την εξουσία και να μείνω εγώ στον άσσο!»

Έτσι λοιπόν, τα κρατούσε το καημένο, τα κρατούσε, και κατάντησε σε αυτή την ηλικία να κυκλοφορεί με μια γεμάτη πάνα και να γεμίζει τον τόπο μπόχα και δυσωδία.

Οτιδήποτε αρκεί να μην συνειδητοποιήσει ότι τα σκατά δεν είναι χρυσάφι.