Κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση Vogue Change Makers ήταν η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η πρώτη κυρία κλήθηκε να μιλήσει για τις εξελίξεις στον κόσμο της μόδας, τη βιωσιμότητα, την ενσωμάτωση και τη γυναικεία ενδυνάμωση, ανάμεσα σε τεράστιες προσωπικότητες του χώρου, όπως η Αν Γουίντορ.  Κατά την ομιλία της επεσήμανε ότι ο παππούς της και η μητέρα της αποτέλεσαν τα ινδάλματά της, καθώς από εκείνους αντιλήφθηκε την αξία της σκληρής δουλειάς, γεγονός που την βοήθησε στην εξέλιξη της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην εταιρεία που διατηρεί Zeus + Dione, τονίζοντας ότι όραμά της παρέμεινε η δημιουργία μιας εταιρείας ικανής να αναδείξει την ελληνική ταυτότητα και τη δεξιοτεχνία της ελληνικής ραπτικής παράδοσης.
View this post on Instagram

Το τρίτο μέρος του Change Makers event της Vogue Greece έχει ξεκινήσει. Η Emily Zak, Vogue International Head of Fashion Shows, συντονίζει την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τις @marevagrabowskimitsotaki @riannaandnina @christina_martini3 @maliouni με βασικό άξονα τη γυναικεία ενδυνάμωση. _ The third part of Vogue Greece's Change Makers event has begun. @ladyzak, Vogue International Head of Fashion Shows, coordinates a very interesting conversation with @marevagrabowskimitsotaki @riannaandnina @christina_martini3 @maliouni focused on female empowerment. #voguechangemakers #voguegreece

A post shared by Vogue Greece (@voguegreece) on