Τους ένωσε η αγάπη για το θέατρο αλλά και για τα κοινά. Ο λόγος για τον Κλέωνα Γρηγοριάδη και τη 42χρονη Ελένη Σπετσιώτη, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret» διατηρούν δεσµό.

Ο επιτυχηµένος ηθοποιός και βουλευτής του ΜέΡΑ25, αν και είναι πολύ διακριτικός σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, δεν µπορεί να κρύψει την ευτυχία του. Η γοητευτική Ελένη είναι θεατρολόγος, µε σπουδές στο Τµήµα Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών, αλλά και ιδρυτικό µέλος του κόµµατος του Γιάνη Βαρουφάκη.


kl--

Μάλιστα, σύµφωνα µε πληροφορίες, το ΜέΡΑ25 είναι αυτό που τους ένωσε και τους έφερε πιο κοντά. Η ίδια έχει εργαστεί στο ∆ηµοτικό Θέατρο Πειραιά, ως βοηθός του καλλιτεχνικού διευθυντή, αλλά και ως δραµατολόγος, ενώ τα κείµενά της έχουν παρουσιαστεί στο Εθνικό Θέατρο και αλλού.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι η Ελένη ήταν ανάµεσα στα πρόσωπα που είχαν θέσει υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή µε το κόµµα του Γιάνη Βαρουφάκη και µπορεί να µην τα κατάφερε, όµως συνεχίζει να ασχολείται και να στηρίζει την προσπάθεια. Τόσο ο πολιτικός όσο και η θεατρολόγος κρατούν χαµηλούς τόνους στη σχέση τους, αφού ελάχιστοι γνωρίζουν για το ειδύλλιό τους. Μάλιστα, η Ελένη εκτελεί και χρέη µάνατζερ του Κλέωνα στο κόµµα, αφού τον βοηθάει σε ό,τι έχει να κάνει µε το επικοινωνιακό κοµµάτι.