Αρκετά ήταν τα κομματικά στελέχη που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Μανώλη Χριστοδουλάκη για ένα χαλαρό ποτό, μετά την λήξη των εργασιών της πρώτης μέρας του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.

Η σύναξη έλαβε χώρα Gazi View, το βράδυ του Σαββάτου, και στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο, τα συνεδριακά ζητήματα και η ομιλία της Φώφης Γεννηματά, που απεύθυνε ξεκάθαρα μηνύματα προς τους εσωκομματικούς της αντιπάλους.

Ανάμεσα στα στελέχη που έδωσαν το παρών ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κώστας Παπαδημητρίου, ο αν. εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Καρανικόλας, ο πρώην Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Παντελής Καμάς, ο υπεύθυνος Κινητοποιήσεων του ΠΑΣΟΚ Σωτήρης Μάνεσης, οι πρώην υποψήφιοι βουλευτές Σωτήρης Ζώτος και Βάσια Αναστασίου, το μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ Χρήστος Ναούμ κ.α.

Στην πρόσκληση του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής ανταποκρίθηκαν και πολλά νέα στελέχη που προέρχονται από τη νέα γενιά της Παράταξης και της ΠΑΣΠ, ενώ το παρών έδωσε και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Όθωνας.