Δεν κατάφερε να συγκρατηθεί ο αψής κρητικός, Παύλος Πολάκης, ήταν και βαρύ το πλήγμα άλλωστε για τον τσαμπουκά του, το γεγονός ότι έπρεπε να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις της πλειοψηφίας, ακολουθώντας τις δημοκρατικές διαδικασίες και να μην παραβρεθεί στη συνεδρίαση της Προανακριτικής.

 Με ένα… υβριστικό σχόλιο προς τους δημοσιογράφους, καθώς απευθύνθηκε για άλλη μια φορά κατά την γνωστή τακτική του προς «βοθροκάναλα και βοθροσάιτ», έκανε νέα προκλητική ανάρτηση προκειμένου να δηλώσει την παρουσία του… γενικώς.

Με απειλητικές διαθέσεις και με τη γνωστή «γλώσσα» που χρησιμοποιεί ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, καθυβρίζοντας στην ουσία σωρηδόν τους δημοσιογράφους ανέφερε:

«Προς βοθροκαναλα και βοθροσαιτ ΕΝΤΑΥΘΑ: Μην κάνετε τους πόθους σας “ρεπορτάζ”για να καλύψετε την αντισυνταγματική και παράνομη “αποφαςη” εξαίρεσης μας !! Μεσα στην προανακριτική αυτη τη στιγμή ειναι μόνο ο Σπυρος Λαππας απο εμάς . ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ……”.

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ με την τακτική της υπαναχώρησης  επιχείρησε σήμερα να δείξει πως επιχειρεί να ρίξει τους τόνους ωστόσο… Πολάκης είναι… πόσο να αντέξει.