Κρύα πιάτα, ορεκτικά, ζεστά πιάτα και επιδόρπιο. Πλούσιο ήταν για μια ακόμα φορά το μενού στο γεύμα του προέδρου της Cosco προς τιμή του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Στο μενού υπήρχαν ασφαλώς μερικές από τις πιο γνωστές συνταγές της κινεζικής κουζίνας, θαλασσινά, αλλά και κρέας.

Τον πρωθυπουργό είχαν υποδεχθεί θερμά οι εργαζόμενοι της Cosco, παρατεταγμένοι δεξιά και αριστερά στην είσοδο, κρατώντας και ανεμίζοντας σημαιάκια των δυο χωρών, σε ένα «ενσταντανέ» που άφησε έκπληκτη σύσσωμη την ελληνική αποστολή.

Ο πρόεδρος της Cosco ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Nαυτιλίας, Ιωάννη Πλακιωτάκη, για τη γρήγορη έγκριση του νέου master plan, το οποίο είπε ότι είναι ορόσημο για τη μελλοντική συνεργασία των δυο πλευρών.

Δείτε το μενού: