Ο Παύλος Πολάκης φαίνεται ότι πάντα έχει την ανάγκη να έχει δίπλα του κάποιον να τον «στηρίζει»… Μάλιστα δεν είναι λίγες φορές που όταν τραβάει τα πράγματα στα άκρα με την υπερβολική συμπεριφορά του και τα λεγόμενά του,  χρειάζεται δεκανίκια. Όπως σχολιάζει και ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιαννης Κουρτάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter «Η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον Πολακη. Απλώς αλλάζουν οι συμπρωταγωνιστές. Πάντα δίπλα του έχει έναν... Καμμένο».

Μάλιστα ο εκδότης των Παραπολιτικών ανέβασε δύο φωτογραφίες στο Twitter όπου στη μία φαίνεται ο Πολάκης αγκαλιά με τον Τζανακόπουλο ενώ η άλλη φωτογραφία είναι από το όχι πολύ μακρινό παρελθόν με τον Πάνο Καμμένο. Και τότε ο Παύλος Πολάκης δεν έχανε την ευκαιρία να σφιχταγκαλιάζεται δημόσια με τον τότε πολιτικό του φίλο Πάνο Καμμένο κάθε φορά που τα πράγματα έφταναν στα άκρα. Σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ όλοι έχουν ξεχάσει τον πρώην υπουργό Άμυνας και φυσικά και ο ίδιος Παύλος Πολάκης.

Και για μια ακόμα φορά η ιστορία επαναλαμβάνεται... Όπως τότε έτσι και τώρα που τα πράγματα με την Προανακριτική για τη Novartis «έσφιξαν» ο Πολάκης ξεκίνησε τις αγκάλιες και τις φωτογραφίες με τον σύντροφο Τζανακόπουλο, παρόλο που η Επιτροπή της Βουλής αποφάσισε την εξαίρεση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. 

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Κουρτάκη