Ο νέος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, τους τελευταίους μήνες ζει τις περισσότερες ημέρες στις Βρυξέλλες. Βέβαια παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα (τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι) δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο πλευρό της καλής του φίλης, Βίκυς Σταυροπούλου, στο θέατρο και μίλησε για όλα. Εκτός από το έργο του ως ευρωβουλευτής…

Συγκεκριμένα μάθαμε για την επιστροφή του στην τηλεόραση, μέσω του Your Face Sounds Familiar, αλλά και για την πρόταση που του είχε γίνει για τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» την οποία όμως δεν αποδέχθηκε.

Όταν όμως του έκαναν ερώτηση για τη ζωή του στις Βρυξέλλες εκείνος απάντησε πως «τη ζωή στις Βρυξέλλες ακόμα δεν την έχω μάθει. Έχω βγει δυο-τρεις φορές, ενώ έχω πάει πολύ περισσότερες μέρες γιατί περνάω πάρα πολύ καιρό μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο». Το εντυπωσιακό όμως είναι πως σε μια προσπάθεια των δημοσιογράφων να μάθουν αν έχει σημειώσει κάποια «πρόοδο» ως ευρωβουλευτής ρώτησαν αν έμαθε γαλλικά για να πάρουν την απάντηση «γαλλικά φιλιά, γαλλικά κρασιά…» γελώντας και φυσικά αδυνατώντας να καταλάβει πως εκεί βρίσκεται ως εκπρόσωπος μιας μερίδας όχι για να δοκιμάζει γαλλικά κρασιά ή να ανταλλάσει φιλιά.

Απολαύστε τις δηλώσεις του στο Happy Day: