Kαμία έμπνευση δεν έχουν οι επικοινωνιολόγοι και το επιτελείο που ανέλαβε την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ για το isyriza.gr η οποία συνοδεύεται από το σύνθημα «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου» το οποίο έχει αναλάβει να επικοινωνήσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας σε κάθε δημόσια εμφάνισή του στις περιοδείες που πραγματοποιεί ανά την Ελλάδα.


Κι αυτό διότι το συγκεκριμένο σύνθημα έχει χρησιμοποιηθεί κατά κύριο λόγο από τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, δευτερευόντως.

Δεν έκαναν ιδιαίτερο brainstorming στην Κουμουνδούρου για να βγάλουν το συγκεκριμένο σύνθημα αφού έκαναν απλα μία αναδρομή 10 ετών κοιτώντας βορειότερα.

tsipras-syriza-xeria

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και πολύ παλιό.

Συγκεκριμένα το 2009 ο τότε πρόεδρος του ΠΑΟΚ και σημερινός ευρωβουλευτής της ΝΔ, Θοδωρής Ζαγοράκης, είχε ξεκινήσει μία καμπάνια για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας.



Επώνυμοι οπαδοί της ομάδας κυκλοφορούσαν με μπλουζάκια που έγραφαν «Πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου». 

κνβσδφ

Η ίδια ιδέα φαίνεται ότι άρεσε πολύ στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος τοποθέτησε το σύνθημα «Πάρτε το Έθνος στα χέρια σας» από τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν επανακυκλοφόρησε η εφημερίδα. Το σύνθημα μάλιστα φαίνεται ότι του άρεσε πολύ καθώς το διατήρησε ακόμα και μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μάρη και της 24Media από την εφημερίδα.

ethnos----


Λίγη φαντασία ρε παιδιά εκεί στην Κουμουνδούρου…